Kis marketing csomag

A kis marketing csomag három elemből áll: könyvismertető weblap, szerzői interjú és recenziók.

1. Könyvismertető weblap

Az önálló, a könyve ismertetésére létrehozott weboldal a legjobb és legfontosabb eszköz arra, hogy szabadon alakítható információforrást biztosítson hosszú távon elérhető módon az érdeklődőknek. A könyvismertető weboldal nem csak a könyv alapadatait tartalmazza, hanem abból részleteket, a megírással kapcsolatos érdekességeket, az elismeréseket és recenziókat, valamint a szerzővel kapcsolatos fontos és érdekes információkat.

2. Szerzői interjú

A szerzővel képzett újságíró készít interjút, amelynek szerkesztett változatát elhelyezzük valamelyik könyves oldalon. Amennyiben mód van hang rögzítésére is, az anyag a későbbiekben külön elérhető lesz meghallgatható formában is a Youtube-on és a könyvismertető weboldalon.

3. Recenziók

Elérjük, hogy legalább öt könyves oldalon elfogulatlan ismertető és értékelés jelenjen meg a könyvéről. A blogokat, portálokat a műfajnak megfelelően választjuk ki.

Vállalási feltételek

A fenti szolgáltatások teljesítését a szerződéskötést követően azonnal megkezdjük, és az első két pontját 30, a recenziókat 60 napon belül befejezzük. A csomag ára 150.000 forint. (Bruttó összeg, rejtett és hozzáadott költségek nincsenek).

Jelentkezés

Érdeklődését és jelentkezését az info@impakt.hu email címen várjuk.